Bereidingswijze

De hoofdgerechten worden meegeleverd in hittebestendige verpakkingen. Bij voorkeur de gerechten opwarmen in een traditionele oven.

  • Opwarmen in traditionele oven: folie niet verwijderen! Folie niet doorprikken! ±12 min op 160°C.
  • Opwarmen in microgolf op 700 W: op voorhand de folie doorprikken.

Bijgerechten mogen in een traditionele oven op 160°C en dit gedurende 20 min. 

MENU KERST

Een huisbereid 3-gangen menu. Genieten was nog nooit zo makkelijk! ENKEL TE BESTELLEN VANAF 23/12 T.E.M. 27/12

VOORGERECHT:

Kabeljauw met witte wijnsaus en preipuree

HOOFDGERECHT:

Spaanse Batallé varkenshaas met jus van tijm en gevulde aardappel met zongedroogde tomaat

OF

Zalmhaasje met kruiden- en notenkorst, gevulde aardappel met zure room en bieslook

DESSERT:

Huisbereide tiramisu


VERMELD BIJ HET AFRONDEN VAN UW BESTELLING WELK HOOFDGERECHT U WENST TE BESTELLEN.

MENUFORMULES KUNNEN NIET GEWIJZIGD WORDEN.

€ 35,00/pp